???global.info.a_carregar???
Patrícia Fradinho is a Biotechnology Engineer (2003) has a MSc degree in Food Engineering and Nutrition (2009). Between 2016 and 2020 she was both a PhD researcher and assistant professor at ISA, lecturing Food Rheology and Cereal Technology. In 2020, she obtained her PhD in Food Engineering (ISA, ULisboa). Patrícia has published over 20 scientific publications and owns +15 years of experience in the R&D and Innovation field, namely as a Research Fellow in several European projects and collaboration with the food industry. Her scientific activity has been in the field of new product development focusing on the reuse of by-products from the food industry and new sources of proteins. In 2020, she joined Colab4Food as a researcher with a role in R&D&I and customer services.
Identificação

Identificação pessoal

Nome completo
Patrícia Catarina das Neves Bordalo Branco Fradinho

Nomes de citação

  • Fradinho, Patrícia

Identificadores de autor

Ciência ID
F01A-8E33-1E96
ORCID iD
0000-0002-2503-9898

Domínios de atuação

  • Ciências da Engenharia e Tecnologias - Outras Ciências da Engenharia e Tecnologias - Engenharia e Tecnologia Alimentar
  • Ciências da Engenharia e Tecnologias - Biotecnologia Industrial - Tecnologias de BioProcessamento

Idiomas

Idioma Conversação Leitura Escrita Compreensão Peer-review
Português (Idioma materno)
Inglês Utilizador proficiente (C1) Utilizador proficiente (C2) Utilizador proficiente (C1) Utilizador proficiente (C2)
Espanhol; Castelhano Utilizador elementar (A2) Utilizador independente (B1) Utilizador elementar (A1) Utilizador independente (B2)
Francês Utilizador elementar (A1) Utilizador independente (B1) Utilizador elementar (A1) Utilizador elementar (A1)