Identification
Personal identification
- Full name
- Adma Nadja Ferreira de Melo
Citation names
- Melo, A. N. F.
- De Melo, A. N. F.
- De MELO, ADMA
- MELO, A
Author identifiers
- Ciência ID
- 9F11-F8C0-374C
- ORCID iD
- 0000-0002-9685-4689
Email addresses
- admafdmelo@gmail.com (Professional)
- admelo@ucp.pt (Professional)
Addresses
- Rua de Diogo Botelho, 1327, 4169-005, Porto, Foz do Douro, Portugal (Professional)
Knowledge fields
- Agrarian Sciences - Agrarian and Food Biotechnology
- Agrarian Sciences - Agrarian and Food Biotechnology - Agricultural Biotechnology and Food Biotechnology
- Engineering and Technology - Other Engineering and Technologies - Food and Beverages
- Engineering and Technology - Materials Engineering - Coating and Films
Languages
Language | Speaking | Reading | Writing | Listening | Peer-review |
---|---|---|---|---|---|
Portuguese (Mother tongue) | |||||
English | Intermediate (B1) | Advanced (C1) | Advanced (C1) | Intermediate (B1) | Advanced (C1) |
Education
Degree | Classification | |
---|---|---|
2022/03/01 - 2023/05/31
Concluded
|
Pós-doutorado em Biotecnologia (Pós-doutoramento)
Major in Desenvolvimento de soluções para embalagens sustentáveis e antimicrobianas para aplicação alimentar
Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
|
2016/04 - 2020/11
Concluded
|
Doutorado em Ciência e Tecnologia de Alimentos (Doctor)
Major in Microbiologia com foco em Processos antimicrobianos e Genética
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
"Caracterização genômica e efeitos da exposição ao óleo essencial de menta em cepas epidêmicas de salmonella enterica" (THESIS/DISSERTATION)
|
|
2014/04 - 2016/03
Concluded
|
Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos (Master)
Major in Microbiologia com foco em Processos antimicrobianos
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
"Avaliação dos efeitos da pré-adaptação a condições de temperatura e acidez na sobrevivência de Salmonella enterica" (THESIS/DISSERTATION)
|
|
2009/04 - 2014/03
Concluded
|
Engenharia de Alimentos (Graduado)
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
"Efeito do armazenamento sobre as características do molho tipo french para saladas elaborado com manoproteína cervejeira." (THESIS/DISSERTATION)
|
Affiliation
Science
Category Host institution |
Employer | |
---|---|---|
2022/02/13 - Current | Contracted Researcher (Research) | Universidade Católica Portuguesa Centro Regional do Porto, Portugal |
Universidade Católica Portuguesa Centro Regional do Porto, Portugal (...) |
||
2022/03/01 - 2023/05/31 | Postdoc (Research) | Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
Universidade Católica Portuguesa, Portugal | ||
2021/03/01 - 2021/12/31 | Contracted Researcher (Research) | Universidade Católica Portuguesa Centro Regional do Porto, Portugal |
Universidade Católica Portuguesa Centro Regional do Porto, Portugal (...) |
||
2016/03 - 2020/04 | Researcher (Research) | Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
2014/04 - 2016/03 | Researcher (Research) | Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Universidade Federal da Paraíba, Brazil | ||
2011/06 - 2014/08 | Researcher (Research) | Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Teaching in Higher Education
Category Host institution |
Employer | |
---|---|---|
2017/03 - 2018/12 | Assistant Professor (University Teacher) | Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Universidade Federal da Paraíba, Brazil | ||
2017/01 - 2017/02 | Invited Assistant Professor (University Teacher) | Faculdade FUNEPI, Brazil |
Faculdade FUNEPI, Brazil | ||
2010/06 - 2011/06 | Tutor (University Teacher) | Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Others
Category Host institution |
Employer | |
---|---|---|
2022/06 - Current | Co-Leader of Communication Task Force | Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
Projects
Grant
Designation | Funders | |
---|---|---|
2025/01/02 - 2027/12/31 | From Vineyard to Food Packaging (VineToPack)- Innovative bioactive materials from lignocellulosic vine residues towards circular
food packaging
COMPETE2030-FEDER-00915700
Other
Universidade Católica Portuguesa, Portugal
Associação CECOLAB – Collaborative Laboratory Towards Circular Economy, Portugal |
Ongoing
|
2024/09/01 - 2026/02/28 | Development of by-products-based antimicrobial TEXtiles for skin dysbiosis
2023.12365.PEX
Other
|
Ongoing
|
2022/03/01 - 2023/05/31 | BIOma – Soluções integradas de BIOeconomia para a Mobilização da cadeia Agroalimentar
C644929456-00000040
Post-doc Fellow
Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
Concluded
|
2016 - 2020 | Whole genome sequencing of Salmonella enteria and Staphylococcus aureus isolated from food processing environments
TRACK GENOME/BioProject: PRJNA186035
PhD Student Fellow
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Concluded
|
2014 - 2016 | Effects of exposure to stress conditions imposed during food processing in the susceptibility to antibiotics of clinical use
in epidemic Salmonella enterica serovars
Projeto universal_CNPq 405644/2018-3
Master Student Fellow
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Concluded
|
2012/01 - 2014/12 | Obtenção de biomulsificante e biomodulador a partir da parede celular de Saccharomyces spp. descartada após processo fermentativo
de produção da cerveja
Universal MCT/CNPq 14/2011
Scientific Initiation Fellow
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
Concluded
|
2013 - 2014 | Avaliação das propriedades imunomodulatórias da Carboximetilglucana obtida de levedura cervejeira adicionada em alimentos.
Universal MCT/CNPq Nº 14/2011
Scientific Initiation Fellow
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Concluded
|
Contract
Designation | Funders | |
---|---|---|
2023/06/01 - Current | VIIAFOOD – Plataforma de Valorização, Industrialização e Inovação Comercial para o Agroalimentar
Researcher
Universidade Católica Portuguesa Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
European Union
Ongoing
|
2023/06 - Current | Revestimento de palma na redução de perdas pós-colheita de frutos
2663/22
Researcher
INSA - Instituto Nacional do Semiárido, Brazil
|
FINEP - FUNDAÇÃO PARQUE TECNOLOGICO DA PARAÍBA MCTI - Ministério da Ciência, Tecnologia e Inovação Ongoing
|
2024/12/01 - 2027/11/30 | NOVAPACK - NOVel Antimicrobial coatings and PACKaging in the mediterranean
PRIMA/0005/2023
Researcher
Universidade Católica Portuguesa Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
European Union |
2025/01/01 - 2027 | DETEX – DEvelopment of by-products-based antimicrobial TEXtiles for skin dysbiosis
2023.12365.PEX
Researcher
Universidade Católica Portuguesa Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
Fundação para a Ciência e a Tecnologia |
2021/01/01 - 2025/12/31 | Centro de Biotecnologia e Quimica Fina
LA/P/0076/2020
Universidade Católica Portuguesa, Portugal
Universidade Católica Portuguesa Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal |
Fundação para a Ciência e a Tecnologia
Ongoing
|
2022/03/01 - 2023/05/31 | BIOma – Soluções integradas de BIOeconomia para a Mobilização da cadeia Agroalimentar
POCI-01-0247-FEDER-046112
Post-doc Fellow
Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
Concluded
|
2020/09/15 - 2021/12/31 | PLANTCOVID - Applications of plant extracts with action directed to SARS-CoV2.
NORTE-01-02B7-FEDER054870
Researcher
Universidade Católica Portuguesa Centro Regional do Porto, Portugal
Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal |
Concluded
|
2018 - 2020 | Ciências ômicas aplicadas à prevenção da resistência antimicrobiana na interface humanos-animal-ambiente e à promoção da saúde
e da segurança alimentar na Caatinga: uma abordagem One Health.
Processo CAPES 88881.311776/2018-01
Mentoria de Investigação
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior
Concluded
|
Other
Designation | Funders | |
---|---|---|
2017 - 2019 | Avaliação sistemática do surgimento e propagação de resistência antimicrobiana em cepas epidêmicas de Salmonella enterica
durante o processamento de alimentos
Projeto universal CNPq 405644/2018-3
Researcher
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
Concluded
|
2016 - 2019 | Changes in the phenotype of antibiotic resistance in Salmonella enterica after exposure to simulated gastrointestinal conditions
Universal 28/2018
Technical development
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
Concluded
|
Outputs
Publications
Book chapter |
|
Conference abstract |
|
Conference paper |
|
Conference poster |
|
Journal article |
|
Newsletter article |
|
Thesis / Dissertation |
|
Intellectual property
Patent |
|
Activities
Oral presentation
Presentation title | Event name Host (Event location) |
|
---|---|---|
2025/02/05 | Transformando desafios em oportunidades: minha jornada internacional no Pós-Doutorado | 2º workshop de Mobilidade Internacional - PPGCTA, Brasil
Universidade Federal da Paraíba (UFPB), João Pessoa, Brasil (João Pessoa-PB, Brazil)
|
2025/02/05 | Transformando desafios em oportunidades: minha jornada internacional no Pós-Doutorado |
Universidade Federal da Paraíba, Bananeiras, Brasil
|
2025/02/04 | Pós-doutorado internacional: compartilhamento de experiências | Workshop Internacional da Universidade Federal da Paraíba, Brasil
Universidade Federal da Paraíba (UFPB), Bananeiras (Bananeiras, Brazil)
|
2025/02/04 | Pós-doutorado internacional: compartilhamento de experiências |
Universidade Federal da Paraíba
|
2024/09 | Antimicrobial activity of potential essential oils to replace potassium sorbate in fruit preparations | 4º BioIberoAmerica
(Monterrey, Mexico)
|
2024/07 | Development and bioactive potential of plant residue films enriched with plant extract and/or essential oil | Encontro Ciência 2024
(Porto, Portugal)
|
2022/09/07 | Chemical characterization, cytotoxic evaluation and anti-SARS-CoV2 activity of plant extracts rich in hydrolysable tannins | 1st European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food
University of Belgrade (Belgrade, Serbia)
|
2018/06 | Salmonella enterica: efeitos da exposição a condições de estresses abióticos aplicados na indústria de alimentos | Ciclo de Palestras na Faculdade Internacional da Paraíba (FPB)
Faculdade Internacional da Paraíba (FPB) (João Pessoa-PB, Brazil)
|
2017/10 | Os desafios da Engenharia de Alimentos no Século XXI | Mesa redonda: Experiências na Área Acadêmica no dia do Engenheiro de Alimentos
Universidade Federal da Paraíba (UFPB) (João Pessoa-PB, Brazil)
|
2015/11 | Avaliação Pós-colheita de Mangas (Mangifera indica) "espada" submetidas a diferentes condições de armazenamento | Simpósio Nacional de Saúde e Meio Ambiente - SINASAMA 2015
Instituto Bioeducação (João Pessoa-PB, Brazil)
|
2013/11 | Extração de Manoproteína de Levedura Cervejeira e Avaliação de sua Aplicação como Substituto de Lecitina de Soja em Molho para Saladas tipo French | XXI Encontro de Iniciação Científica
Universidade Federal da Paraíba (UFPB) (João Pessoa-PB, Brazil)
|
2012/10 | Extração e Avaliação de ß-glucana e Manoproteina de Levedura Cervejeira | XX Encontro de Iniciação Científica
Universidade Federal da Paraíba (UFPB) (João Pessoa-PB, Brazil)
|
Supervision
Thesis Title Role |
Degree Subject (Type) Institution / Organization |
|
---|---|---|
2023/12/01 - Current | PhD Thesis: Natural solutions to develop healthier clean label foods
Co-supervisor
|
Doutoramento em biotecnologia (PhD)
Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
2024/03/01 - 2024/05/31 | Tese de Licenciatura: Extração de biopolímeros a partir de subprodutos agroindustriais para desenvolvimento de hidrogéis
Supervisor
|
Bioengenharia (Degree)
Universidade Católica Portuguesa, Portugal
|
2023/12/01 - 2023/12/01 | Natural solutions to develop healthier clean label foods |
Event organisation
Event name Type of event (Role) |
Institution / Organization | |
---|---|---|
2025/03/25 - 2025/03/25 | Formação RIO - Defining a research funding strategy (2025/03/25 - 2025/03/25)
Workshop (Other)
|
|
2024/10/07 - 2024/10/07 | International Microorganism Day 2024 (2024/10/07 - 2024/10/07)
Exhibition (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
2024/10/02 - 2024/10/02 | International Microorganism Day 2024 (2024/10/02 - 2024/10/02)
Exhibition (Other)
|
|
2024/06/03 - 2024/06/03 | CBQF Day 2024 - How Green is our Future? (2024/06/03)
Meeting (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
2024/04/10 - 2024/04/12 | Semana Aberta 2024 da Escola Superior de Biotecnologia (2024/04/10 - 2024/04/12)
Exhibition (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
2024/04/10 - 2024/04/12 | Semana Aberta 2024 (2024/04/10 - 2024/04/12)
Other (Other)
|
|
2023/09/17 - 2023/09/17 | International Microorganism Day 2023 (2023/09/17 - 2023/09/17)
Other (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
2023/06 - 2023/06 | Safety Day Biotecnologia (2023/06/29 - 2023/06/30) (2023/06 - 2023/06)
Other (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal |
2023/04/19 - 2023/04/21 | Semana Aberta 2023 da Escola Superior de Biotecnologia (2023/04/19 - 2023/04/21)
Exhibition (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
2022/09/17 - 2022/09/17 | International Microorganism Day 2022 (2022/09/17 - 2022/09/17)
Exhibition (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
2022/04/20 - 2022/04/22 | Semana Aberta 2022 da Escola Superior de Biotecnologia (2022/04/20 - 2022/05/22)
Exhibition (Co-organisor)
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
2016 - 2016 | II Workshop Internacional - Lipídeos: Aspectos Analíticos e Nutricionais (2016 - 2016)
Symposium (Member of the Organising Committee)
|
Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
2013 - 2013 | IV Workshop de Pesquisas do Centro de Tecnologia da Universidade Federal da Paraíba (2013 - 2013)
Symposium (Member of the Organising Committee)
|
Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Event participation
Activity description Type of event |
Event name Institution / Organization |
|
---|---|---|
2025/03/19 - 2025/03/19 | Católica Tips - teaching innovation partnerships - "Aprendizagem ativa: motivação ou desconforto."
Other
|
Católica Tips - teaching innovation partnerships - "Aprendizagem ativa: motivação ou desconforto." |
2025/03/11 - 2025/03/11 | Workshop "orientação doutoral: da teoria à prática"
Workshop
|
Workshop "orientação doutoral: da teoria à prática" |
2024/11/14 - 2024/11/14 | VIIAFOOD Annual Meeting Event
Other
|
VIIAFOOD Annual Meeting Event |
2024/11 - 2024/11 | BioPoster 2024
Exhibition
|
BioPoster 2024 |
2024/07/11 - 2024/07/11 | Ciência UCP training
Other
|
Ciência UCP training |
2024/01/30 - 2024/01/30 | Participação no workshop STARGATE
Workshop
|
STARGATE Workshop | Practical solutions for reducing waste/valorisation strategies: functional phenotyping towards a circular
economy
Universidade Católica Portuguesa, Portugal
|
2024/01/30 - 2024/01/30 | Participação no evento Trends 2024
Meeting
|
Trends 2024
Associação Integralar Intervenção de Excelência no Sector Agro-Alimentar, Portugal
|
2024/01/30 - 2024/01/30 | Trends 2024
Other
|
Trends 2024 |
2014/07/19 - 2014/07/19 | HR Practices
Other
|
HR Practices |
Jury of academic degree
Topic Role |
Candidate name (Type of degree) Institution / Organization |
|
---|---|---|
2024/11/21 | Banca de qualificação de tese de doutoramento: Carreadores lipídicos nanoestruturados a base de cera de abelha contendo óleo
de copaíba para conservação de frutas
(Thesis) Arguer
|
Isabella Teodora de Freitas Pontes Macedo (PhD)
Universidade Federal de Pernambuco, Brazil
|
2016 | Tese de Licenciatura: Metodologias usadas para o ensino de microbiologia no ensino básico e ensino médio.
(Thesis) Main arguer
|
Julie Anne Beatriz Alves da Costa (Other)
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Ad Hoc journal article review
Journal title (ISSN) | Publisher | |
---|---|---|
2021/12 - Current | Journal of Applied Microbiology | JAMBIO editorial office |
2021/03 - Current | Frontiers in Microbiology - Food Microbiology (1664-302X) | Frontiers |
2021/12 - 2022 | Letters in Applied Microbiology |
Association member
Society Organization name | Role | |
---|---|---|
2022/09 - Current | Centre for Biotechnology and Fine Chemistry (CBQF) (Organisational unit) | Co-coordenação de Task force |
Committee member
Activity description Role |
Institution / Organization | |
---|---|---|
2022/06 - Current | Co-leader of the Task Force Communication, responsible for the communication of CBQF's research achievements to the stakeholders
and to society (including production of newsletters) and promote the presence of the Centre in the social media.
Coordinator
|
Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal |
2022/06 - Current | Centre for Biotechnology and Fine Chemistry (CBQF) (Organisational unit - Laboratory management)
Member
|
Universidade Católica Portuguesa Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal |
2023/11 - 2023/11 | Membro do juri de avaliação de candidatura para bolsa de doutoramento no Projeto Agenda VIIAFOOD – Plataforma de Valorização,
Industrialização e Inovação Comercial para o Agroalimentar, especificamente no sub-projeto PPS1.1 "
“New formulations of Clean Label/+Healthy products” enquadrado na notícia nº 02/C05-i01/2022.
Member
|
Universidade Católica Portuguesa, Portugal |
Course / Discipline taught
Academic session | Degree Subject (Type) | Institution / Organization | |
---|---|---|---|
2017/03 - 2018/12 | Curso: Engenharia de Alimentos Disciplinas: Química de Alimentos II e Bioquímica de Alimentos II | Engenharia de Alimentos (Bachelor) | Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
2017/01 - 2017/02 | Curso: Pós Graduação em Engenharia de Segurança do Trabalho Disciplina: Riscos Físicos e Químicos | (Postgraduate Certificate) | Faculdade FUNEPI, Brazil |
2010/06 - 2011/06 | Monitoria da disciplina de Química Organica I | (Licence) | Universidade Federal da Paraíba, Brazil |
Journal scientific committee
Journal title (ISSN) | Publisher | |
---|---|---|
2024 - Current | Applied Sciences (2076-3417) | MDPI |
2023 - Current | Hygiene (2673-947X) | MDPI |
2018 - Current | Food research international (0963-9969) | Elsevier Ltd. |
2022 - 2022 | Frontiers in Microbiology (1664-302X) | Frontiers Media SA |
2022 - 2022 | Journal of Applied Microbiology (1364-5072) | Oxford University Press |
2021 - 2021 | Letters in Applied Microbiology (0266-8254) | Oxford University Press |
2016 - 2016 | Foodborne Pathogens and Disease (1535-3141) | Mary Ann Liebert Inc. |
Mentoring / Tutoring
Topic | Student name | |
---|---|---|
2024/11 - Current | PhD Thesis: Characterization and evaluation of the antimicrobial and antioxidant potential of edible green tea coating on fresh mushrooms | Jade Morais Alves (PhD student - Program: SANDWICH DOCTORATE ABROAD - PDSE ) |
2024/11 - Current | Tese de doutorado: Impacto do consumo de geoprópolis e pólen de abelhas sem ferrão da Paraíba | Flávia Izabely Nunes Moreira (PhD student - Program: SANDWICH DOCTORATE ABROAD - PDSE ) |
2023/10 - Current | Tese de Doutorado: Carreadores lipídicos nanoestruturados a base de cera de abelha contendo óleo de copaíba para conservação de frutas | Isabella Teodora de Freitas Pontes Macedo (PhD student - Program: SANDWICH DOCTORATE ABROAD - PDSE ) |
2024/03 - 2024/07 | Exploring the Potential of Pineapple Waste Parts in Agar Film Production: Characterization and Performance Analysis | Nivin Varghese (Master student - BiFTec-FOOD4S) |
2022/01 - 2023/05 | Development and characterization of polymeric films with plant extracts and essential oils | Ana Isabel Ribeiro Lopes (PhD Student - BIOMA project) |
2018 - 2020 | Efeitos da temperatura e umidade relativa na sobrevivência de Salmonella enterica em pimentão (Capsicum annuum L.) minimamente processado durante o armazenamento | Ítalo Henrique Rodrigues Marques Ferreira (Master Student) |
2016 - 2018 | MUDANÇAS NO FENÓTIPO DE RESISTÊNCIA A ANTIBIÓTICOS EM Salmonella enterica APÓS EXPOSIÇÃO ÀS CONDIÇÕES GASTROINTESTINAIS SIMULADAS EM CARNE DE FRANGO | Camila Veríssimo de Sales (Master Student) |
2013/12 - 2014/12 | Projeto de Iniciação Científica: Obtenção de biomodulador a partir da parede celular de Saccharomyces spp. descartada após processo fermentativo de produção da cerveja | Neyrijane Targino de Souza |
Distinctions
Award
2024 | 2023 Annual CBQF's incentive for outstanding professional performance
Portuguesa Centro de Biotecnologia e Química Fina, Portugal
|
2016 | 2ª PREMIAÇÃO DE INOVAÇÃO TECNOLÓGICA - PROFº DELBY FERNANDES DE MEDEIROS - INVENTOR DE PATENTE
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
2014 | DIPLOMA DE LÁUREA ACADÊMICA, DESTAQUE DA GRADUAÇÃO 1º LUGAR DA TURMA
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
2014 | HOMENAGEM DO CREA-PB PELO DESEMPENHO ACADÊMICO DE 1º LUGAR NO CURSO DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, DO CENTRO DE TECNOLOGIA DA
UFPB
Universidade Federal da Paraíba, Brazil
|
Other distinction
2024 | CBQF annual incentive for my outstanding professional performance 2023 |
2023 | Honorable Mention - Honorable Mention of best poster entitled "Red grape pomace extract: bioactive, potential against bacteria, fungi and SARS-CoV-2" presented at Dare2Change International conference held on March 21st 2023 |