Conference paper |
- Leite, Ana; Ferreira, Iasmin da Silva; Vasconcelos, Lia Inês Machado; Domínguez, Rubén; Rodrigues, Sandra; Outor-Monteiro,
Divanildo; Pinheiro, Victor; Lorenzo, José M.; Teixeira, Alfredo. "Can the inclusion of different olive oil cakes on diet
affect carcass quality of Bísaro?". 2022.
- Rodrigues, Nuno; Antunes, Rogério Costa; Oliveira, Catarina; Rodrigues, Sandra; Podence, Morgane; Pereira, J.A.; Ramalhosa,
Elsa. "Efeito da torra e temperatura de conservação nas características físico-químicas e sensoriais de amêndoa Cv. Duro Italiano".
2019.
- Rodrigues, Sandra; Grando, Cintia; Vasconcelos, Lia Inês Machado; Pereira, Etelvina; Teixeira, Alfredo. "Caracteristicas sensoriais
de chouriças de carne de porco bísaro. Efeito da alteração dos níveis de sal e do tempo de cura". 2019.
- Rodrigues, Sandra; Oliveira, Izamara de; Vasconcelos, Lia Inês Machado; Pereira, Etelvina; Teixeira, Alfredo. "Características
sensoriais de lombo de porco: Bísaro alimentados com e sem castanha vs comercial". 2019.
- Geraldes, Ana Maria; Hungulo, Sílvia Laurinda Rafael; Pereira, Etelvina; Teixeira, Amílcar; Teixeira, Alfredo; Rodrigues,
Sandra; Etelvina, Pereira. "Qualidade sensorial e aceitação pelos consumidores das trutas fário selvagem e cultivada (Salmo
trutta L. 1758) e arco-íris cultivada". 2019.
- Rodrigues, Sandra; Vasconcelos, Lia Inês Machado; Pereira, Etelvina; Carloto, Amândio; Teixeira, Alfredo; Sousa, Fernando
Ruivo de. "Diferenças entre raças nas características sensoriais de carne de cabrito por um painel de provadores qualificado".
2019.
- Ferreira, Iasmin da Silva; Rodrigues, Sandra; Oliveira, Miguel; Pereira, Etelvina; Teixeira, Alfredo; Ferreira, Iasmin. "Análise
dos efeitos da redução e substituição de NaCl na qualidade físico-química de chouriças de carne de porco bísaro". 2019.
- Rodrigues, Sandra; Grando, Cintia; Pereira, Etelvina; Vasconcelos, Lia Inês Machado; Teixeira, Alfredo. "Effect of ripening
time and salt reduction or substitution in pork sausages sensory characteristics". 2019.
- Cabo, Paula; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo; Castro, Marina. "Produtos cárneos de ovinos em Portugal: mercados, preços
e tendências de consumo". 2019.
- Cabo, Paula; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo; Castro, Marina. "Estratégias de valorização de produtos cárneos de ovinos
em Portugal". 2019.
- Cabo, Paula; Castro, Marina; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo. "Towards a sustainable sheep production in mountain territories:
value added products". 2019.
- Andrade, João Verdial; Pereira, A.P.; Dias, L.G.; Pires, Sancia; Rodrigues, Sandra; Morais, Jorge Sá; Estevinho, Leticia M..
"Preferência organoléptica de hidroméis". 2017.
- Amorim, André; Rodrigues, Sandra; Leite, A.; Oliveira, A.F.; Paulos, Kátia; Gonçalves, A.; Pereira, E.; et al. "Estudo comparativo
das características sensoriais de carne de capão, galo, ¿frango do campo¿ e ¿frango comercial¿.". 2015.
- Oliveira, António Filipe Gomes de Faria; Paulos, Kátia; Rodrigues, Sandra; Leite, A.; Pereira, E.; Teixeira, A.. "Caracterización
de la producción de mantas de carne salada y seca de ovinos y caprinos en ambiente preindustrial". 2013.
- Leite, A.; Rodrigues, Sandra; Paulos, Kátia; Oliveira, António Filipe Gomes de Faria; Pereira, E.; Teixeira, A.. "Autenticidad
de salchichas de carne de ovino y caprino". 2013.
- Paulos, Kátia; Rodrigues, Sandra; Leite, A.; Oliveira, António Filipe Gomes de Faria; Pereira, Etelvina; Teixeira, A.. "Caracterización
sensorial de salchichas frescas de ovino y caprino". 2013.
- Eiras, C.E.; Paulos, Kátia; Leite, A.; Pereira, E.; Rodrigues, Sandra; Teixeira, A.. "Caracterização química de salsichas
frescas de ovino e caprino". 2012.
- Oliveira, António Filipe Gomes de Faria; Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Paulos, Kátia; Teixeira, A.. "Calidad química
de carne seca y salada de ovinos y caprinos". 2011.
- Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Teixeira, Alfredo. "Preferencias de los consumidores por carne salada de ovejas y cabras".
2011.
- Teixeira, Alfredo; Paulo, N.; Pereira, Etelvina; Rodrigues, Sandra. "Calidad de los componentes del 5º cuarto en bovinos de
la raza Mirandesa". 2011.
- Teixeira, Alfredo; Pereira, Etelvina; Rodrigues, Sandra. "Calidad de la carne caprina. Efecto del tipo de salazón y de la
maduración en modelo laboratorial". 2011.
- Teixeira, Alfredo; Rodrigues, M.J.; Pereira, Etelvina; Rodrigues, Sandra. "The quality of a new sheep meat product: effect
of salting and ageing process". 2010.
- Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Teixeira, Alfredo; Cadavez, Vasco; Cadavez, V.; Rodrigues, S.; teixeira, A.. "Qualidade
da carne de caprinos da raça Serrana". 2010.
Published
- Rodrigues, Sandra; Lourenço, Maria do Céu; Pereira, Etelvina; Teixeira, Alfredo. "Breed and sex effect on pork meat quality".
2010.
- Cabo, A.; Monteiro, António Cardoso; Teixeira, Alfredo; Guedes, Cristina; Santos, Virgínia; Mena, Elisabete; Azevedo, Jorge
Manuel Teixeira de; et al. "Estimativa da composição da carcaça e dos depósitos de gordura de cabritos a partir da medida
de gravidade específica". 2009.
- Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Teixeira, Alfredo. "Características de calidad de la canal del cabrito transmontano.".
2009.
- Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Silva, Severiano; Santos, Virginia; Azevedo, Jorge; Teixeira, Alfredo. "Avaliação da
qualidade sensorial de carne de borrego Terrincho. Efeito do sexo e do peso da carcaça". 2009.
- Teixeira, Alfredo; Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Fernandes, Antonio Oria. "Características físicas y químicas de las
principales carnes comercializadas en el NE de Portugal.". 2009.
- Jiménez Badillo, M.R.; Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Sañudo, C.; Teixeira, Alfredo. "Effect of sex and carcass weight
on carcass and meat quality of ¿Cabrito Transmontano¿ PDO.". 2008.
- Rodrigues, Sandra; Cadavez, Vasco; Pereira, Etelvina; Badillo, R.; Delfa, R.; Teixeira, A.. "Efeito do sexo, peso de carcaça
e grau de maturidade nas medidas e peças da carcaça de cabritos Serranos". 2006.
- Rodrigues, Sandra; Cadavez, Vasco; Delfa, R.; Teixeira, A.. "The influence of sex and carcass weight on carcass composition
of Serrana kids". 2006.
- Rodrigues, Sandra; Cadavez, Vasco; Pereira, Etelvina; Badillo, R.; Delfa, R.; Teixeira, A.. "Efeito do sexo, peso da carcaça
e grau de maturidade nos tecidos da carcaça de cabritos serranos". 2006.
- Cortez, P.; Portelinha, M.; Rodrigues, S.; Cadavez, V.; Teixeira, A.. "Lamb meat tenderness prediction using neural networks
and sensitivity analysis". 2005.
- Delfa, R.; González, C.; Cadavez, Vasco; Rodrigues, Sandra; Teixeira, A.. "Medidas de espesor de grasa subcutanea, profundidad
y anchura del M. Longissimus dorsi y peso canal fria como predictoras de la composición tisular de la canal de cabritos de
Raza Blanca Celtibérica". 2005.
- Delfa, R.; Rodrigues, Sandra; Cadavez, Vasco; González, C.; Teixeira, A.. "Prédiction de la composition tissulaire de la carcasse
de chevreux Blanca Celtibérica". 2005.
- Portelinha, Manuel; Cortez, Paulo; Rodrigues, Sandra; Cadavez, Vasco; Teixeira, Alfredo; Teixeira, A.. "Previsão da tenrura
da carne de cordeiro via redes neuronais artificiais e análise de sensibilidade". 2005.
- Jiménez Badillo, M.R.; Cadavez, Vasco; Rodrigues, Sandra; Delfa, R.; Teixeira, A.; Sañudo, C.. "Effecto del sexo, tipo de
nacimiento y edad de la madre en el crecimiento de corderos de la raza Churra Galega Bragançana". 2005.
- Delfa, R.; Cadavez, Vasco; Rodrigues, Sandra; González, C.; Teixeira, A.. "Medidas de espesor de grasa subcutânea, profundidad
y anchura del M. Longissimus dorsi y peso canal fria, como predictoras de la composición regional de la canal de cabritos
de raza Blanca Celtibérica.". 2005.
- Jiménez Badillo, M.R.; Cadavez, Vasco; Rodrigues, Sandra; Teixeira, A.; Pereira, Etelvina. "Efecto del sexo y el peso de sacrifício
sobre la calidad de la canal en cabritos de raza Serrana variedad Transmontana". 2005.
- Jiménez Badillo, M.R.; Cadavez, Vasco; Rodrigues, Sandra; Delfa, R.; Teixeira, A.; Sañudo, C.. "Efecto del sexo, tipo de nacimiento
y edad de la madre en el crecimiento de corderos de la raza Churra Galega Bragançana". 2005.
- Delfa, R.; Rodrigues, Sandra; Cadavez, Vasco; González, C.; Teixeira, A.. "Predicción de la composición regional de la canal
de cabritos de raza Blanca Celtibérica, a partir de medidas subjetivas del grado de engrasamiento y cantidad de grasa pélvico
renal". 2005.
- Rodrigues, Sandra; Cadavez, Vasco; Delfa, R.; Teixeira, A.. "Sex and carcass weight effects on Serrana Kids carcass and meat
characteristics". 2004.
- Bueno, M.S.; Matos, Sofia; Cadavez, Vasco; Pereira, Etelvina; Rodrigues, Sandra; Batista, S.; Delfa, R.; Teixeira, A.. "Repetibilidad
y reproducibilidad de las medidas de tejidos in vivo efectuadas con ultrasonidos en ovejas adultas y sus correlaciones con
la condición corporal". 2003.
- Teixeira, A.; Cadavez, Vasco; Bueno, M.S.; Pereira, Etelvina; Batista, S.; Rodrigues, Sandra; Delfa, R.. "Efecto del peso
y del sexo sobre la calidad de la canal y de la carne de corderos de la raza Churra Galega Mirandesa". 2003.
- Cadavez, Vasco; Rodrigues, Sandra; Delfa, R.; Pereira, Etelvina; Matos, Sofia; Teixeira, A.. "Estimación de la composición
de la canal por ultrsonidos y por el modelo comunitario de clasificación de canales ligeras". 2001.
|
Journal article |
- Maria João Fraqueza; Cristina Mateus Alfaia; Sandra Sofia Rodrigues; Alfredo Teixeira. "Strategies to Reduce Salt Content:
PDO and PGI Meat Products Case". Foods (2024): https://doi.org/10.3390/foods13172681.
10.3390/foods13172681
- Ana Leite; Lia Vasconcelos; Sergio Lopez; Divanildo Outor-Monteiro; Victor Pinheiro; Sandra Rodrigues; Alfredo Teixeira. "Incorporating
Olive By-Products in Bísaro Pig Diets: Effect on Dry-Cured Product Quality". Foods (2024): https://doi.org/10.3390/foods13162579.
10.3390/foods13162579
- Ana Leite; Lia Vasconcelos; Sandra Rodrigues; Etelvina Pereira; Rubén Domínguez-Valencia; José Manuel Lorenzo; Alfredo Teixeira.
"Effect of Olive Cake in Bísaro Pig Feed on Physicochemical Composition and Fatty Acid Profile of Three Different Muscles
of Dry-Cured Shoulder". Animals (2024): https://doi.org/10.3390/ani14111697.
10.3390/ani14111697
- Lia Vasconcelos; Luís Dias; Ana Leite; Etelvina Pereira; Severiano Silva; Iasmin Ferreira; Javier Mateo; Sandra Rodrigues;
Alfredo Teixeira. "Contribution to Characterizing the Meat Quality of Protected Designation of Origin Serrana and Preta de
Montesinho Kids Using the Near-Infrared Reflectance Methodology". Foods (2024): https://doi.org/10.3390/foods13101581.
10.3390/foods13101581
- Immaculada Argemí-Armengol; Javier Álvarez-Rodríguez; Marc Tor; Laura Salada; Ana Leite; Lia Vasconcelos; Alfredo Teixeira;
Sandra Sofia Quinteiro Rodrigues. "A Preliminary Evaluation of Sex and Dietary Field Pea Effects on Sensory Characteristics
of Dry-Cured Loins". Animals (2024): https://doi.org/10.3390/ani14050739.
10.3390/ani14050739
- Rodrigues, Sandra S. Q.; Dias, Luís G.; Teixeira, Alfredo. "Emerging Methods for the Evaluation of Sensory Quality of Food:
Technology at Service". Current Food Science and Technology Reports (2024): http://dx.doi.org/10.1007/s43555-024-00019-7.
Published • 10.1007/s43555-024-00019-7
- Lia Vasconcelos; Luís G. Dias; Ana Leite; Iasmin Ferreira; Etelvina Pereira; Evandro Bona; Javier Mateo; Sandra Rodrigues;
Alfredo Teixeira. "Can Near-Infrared Spectroscopy Replace a Panel of Tasters in Sensory Analysis of Dry-Cured Bísaro Loin?".
Foods (2023): https://doi.org/10.3390/foods12234335.
10.3390/foods12234335
- Sandra S. Q. Rodrigues; Lia Vasconcelos; Ana Leite; Iasmin Ferreira; Etelvina Pereira; Alfredo Teixeira. "Novel Approaches
to Improve Meat Products’ Healthy Characteristics: A Review on Lipids, Salts, and Nitrites". Foods (2023): https://doi.org/10.3390/foods12152962.
10.3390/foods12152962
- Ana Leite; Lia Vasconcelos; Iasmin Ferreira; Rubén Domínguez; Mirian Pateiro; Sandra Rodrigues; Etelvina Pereira; et al. "Did
the Addition of Olive Cakes Obtained by Different Methods of Oil Extraction in the Finishing Diet of Bísaro Pigs Affect the
Volatile Compounds and Sensory Characteristics of Dry-Cured Loin and “Cachaço”?". Foods (2023): https://doi.org/10.3390/foods12132499.
10.3390/foods12132499
- Ana Leite; Lia Vasconcelos; Iasmin Ferreira; Rubén Domínguez; Etelvina Pereira; Sandra Rodrigues; José M. Lorenzo; Alfredo
Teixeira. "Effect of the Inclusion of Olive Cake in the Diet on the Physicochemical Characteristics of Dry-Cured Loin and
Dry-Cured “Cachaço” of Bísaro Pig". Applied Sciences (2023): https://doi.org/10.3390/app13031439.
10.3390/app13031439
- Lia Vasconcelos; Luís G. Dias; Ana Leite; Iasmin Ferreira; Etelvina Pereira; Severiano Silva; Sandra Rodrigues; Alfredo Teixeira.
"SVM Regression to Assess Meat Characteristics of Bísaro Pig Loins Using NIRS Methodology". Foods (2023): https://doi.org/10.3390/foods12030470.
10.3390/foods12030470
- Iasmin Ferreira; Ana Leite; Lia Vasconcelos; Sandra Rodrigues; Javier Mateo; Paulo E. S. Munekata; Alfredo Teixeira. "Sodium
Reduction in Traditional Dry-Cured Pork Belly Using Glasswort Powder (Salicornia herbacea) as a Partial NaCl Replacer". Foods
(2022): https://doi.org/10.3390/foods11233816.
10.3390/foods11233816
- Ana Leite; Lia Vasconcelos; Iasmin Ferreira; Ainhoa Sarmiento-García; Rubén Domínguez; Eva María Santos; Paulo C. B. Campagnol;
et al. "Chemical, Physicochemical and Sensorial Characterization of Nitrite-Free Dry-Cured Bísaro Shoulders". Foods
(2022): https://doi.org/10.3390/foods11193079.
10.3390/foods11193079
- Ana Leite; Rubén Domínguez; Lia Vasconcelos; Iasmin Ferreira; Etelvina Pereira; Victor Pinheiro; Divanildo Outor-Monteiro;
et al. "Can the Introduction of Different Olive Cakes Affect the Carcass, Meat and Fat Quality of Bísaro Pork?". Foods
(2022): https://doi.org/10.3390/foods11111650.
10.3390/foods11111650
- Alfredo Teixeira; Iasmin Ferreira; Etelvina Pereira; Lia Vasconcelos; Ana Leite; Sandra Rodrigues. "Physicochemical Composition
and Sensory Quality of Goat Meat Burgers. Effect of Fat Source". Foods 10 8 (2021): 1824-1824. https://doi.org/10.3390/foods10081824.
10.3390/foods10081824
- Alfredo Teixeira; Rubén Domínguez; Iasmin Ferreira; Etelvina Pereira; Leticia Estevinho; Sandra Rodrigues; José M. Lorenzo.
"Effect of NaCl Replacement by other Salts on the Quality of Bísaro Pork Sausages (PGI Chouriça de Vinhais)". Foods
(2021): https://doi.org/10.3390/foods10050961.
10.3390/foods10050961
- Severiano Silva; Cristina Guedes; Sandra Rodrigues; Alfredo Teixeira. "Non-Destructive Imaging and Spectroscopic Techniques
for Assessment of Carcass and Meat Quality in Sheep and Goats: A Review". Foods (2020): https://doi.org/10.3390/foods9081074.
10.3390/foods9081074
- Alfredo Teixeira; Severiano Silva; Cristina Guedes; Sandra Rodrigues. "Sheep and Goat Meat Processed Products Quality: A Review".
Foods 9 7 (2020): 960-960. https://doi.org/10.3390/foods9070960.
10.3390/foods9070960
- Ana Maria Antão-Geraldes; Sílvia Rafael Hungulo; Etelvina Pereira; Amílcar Teixeira; Alfredo Teixeira; Sandra Rodrigues. "Sensory
quality and consumers’ acceptance towards wild and farmed brown-trout (Salmo trutta) and farmed rainbow-trout (Oncorhynchus
mykiss)". Brazilian Journal of Food Technology 23 (2020): https://doi.org/10.1590/1981-6723.10419.
10.1590/1981-6723.10419
- Rodrigues, Nuno; Antunes, Rogério ; Oliveira, Catarina; Rodrigues, Sandra; Podence, Morgane; PEREIRA, José Alberto; Ramalhosa,
Elsa. "Efeito da torra e temperatura de conservação nas características físico-químicas e sensoriais de miolo de amêndoa da
variedade tradicional Duro Italiano". Revista de Ciências Agrárias 43 Especial 2 (2020): 91-98.
Published • 10.19084/rca.19695
- Sandra Rodrigues; Samanta Almeida; Etelvina Pereira; Alfredo Teixeira. "How does the added fat source affect sensory quality
of sheep and goat pâtés?". Ciência Rural 49 5 (2019): https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20190029.
10.1590/0103-8478cr20190029
- Teixeira, A.; Almeida, S.; Pereira, E.; Mangachaia, F.; Rodrigues, S.. "Physicochemical characteristics of sheep and goat
pâtés. differences between fat sources and proportions". Heliyon 5 7 (2019): http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85069806511&partnerID=MN8TOARS.
10.1016/j.heliyon.2019.e02119
- Rodrigues, Sandra; Alfredo J C Teixeira. "A avaliação sensorial de produtos cárneos de porco Bísaro Sensory evaluation of
Bísaro pork meat products". (2019): https://publons.com/publon/15181654/.
10.19084/RCA16207
- Alfredo J C Teixeira; Rodrigues, Sandra. "BISIPORC ¿ Produção extensiva de porcos da raça Bísara em dois sistemas alternativos:
engorda com concentrado vs castanha. Resultados preliminares de características das carcaças e da carne BISIPORC - Extensive
production of Bísaro pigs in two alternative systems: fattening with concentrate vs. chestnut. Preliminary results of carcass
and meat characteristics". (2019): https://publons.com/publon/15181655/.
10.19084/RCA16208
- Rodrigues, Sandra; Hungulo, Sílvia Laurinda Rafael; Pereira, Etelvina; Teixeira, Amílcar; Teixeira, Alfredo; Geraldes, Ana
Maria. "Composição e análise sensorial de truta-fário selvagem e de aquacultura (Salmo trutta) e de truta-arco-íris de aquacultura
(Oncorhynchus mykiss)". (2019): http://hdl.handle.net/10198/20986.
- Tolentino, G.S.; Estevinho, L.M.; Pascoal, A.; Rodrigues, S.S.; Teixeira, A.J.. "Microbiological quality and sensory evaluation
of new cured products obtained from sheep and goat meat". Animal Production Science 57 2 (2017): 391-400. http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85008640845&partnerID=MN8TOARS.
10.1071/AN14995
- Teixeira, Alfredo; Rodrigues, Sandra. "Produção extensiva de porcos da raça Bísara em dois sistemas alternativos: engorda
com concentrado vs castanha. Resultados preliminares de características das carcaças e da carne". (2017): http://hdl.handle.net/10198/21061.
- Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo. "A avaliação sensorial de produtos cárneos de porco". (2017): http://hdl.handle.net/10198/21060.
- Leite, A.; Rodrigues, S.; Pereira, E.; Paulos, K.; Oliveira, A.F.; Lorenzo, J.M.; Teixeira, A.. "Physicochemical properties,
fatty acid profile and sensory characteristics of sheep and goat meat sausages manufactured with different pork fat levels".
Meat Science 105 (2015): 114-120. http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84965178155&partnerID=MN8TOARS.
10.1016/j.meatsci.2015.03.015
- Paulos, K.; Rodrigues, S.; Oliveira, A.F.; Leite, A.; Pereira, E.; Teixeira, A.. "Sensory Characterization and Consumer Preference
Mapping of Fresh Sausages Manufactured with Goat and Sheep Meat". Journal of Food Science 80 7 (2015): S1568-S1573.
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84947492535&partnerID=MN8TOARS.
10.1111/1750-3841.12927
- Teixeira, A.; Oliveira, A.; Paulos, K.; Leite, A.; Marcia, A.; Amorim, A.; Pereira, E.; Silva, S.; Rodrigues, S.. "An approach
to predict chemical composition of goat Longissimus thoracis et lumborum muscle by Near Infrared Reflectance spectroscopy".
Small Ruminant Research 126 (2015): 40-43. http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84929044319&partnerID=MN8TOARS.
10.1016/j.smallrumres.2015.03.006
- Oliveira, A.F.; Rodrigues, S.; Leite, A.; Paulos, K.; Pereira, E.; Teixeira, A.. "Short communication: Quality of ewe and
goat meat cured product mantas. an approach to provide value added to culled animals". Canadian Journal of Animal Science
94 3 (2014): 459-462. http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84930786073&partnerID=MN8TOARS.
10.4141/CJAS2013-200
- Rodrigues, S.; Teixeira, A.; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo. "Consumers' preferences for meat of Cabrito Transmontano.
Effects of sex and carcass weight". Spanish Journal of Agricultural Research (2010): https://publons.com/publon/6343470/.
- Rodrigues, Sandra; Pereira, Etelvina; Silva, Severiano; Santos, Virgínia; Azevedo, Jorge Manuel Teixeira de; Teixeira, Alfredo.
"Avaliação da qualidade sensorial de carne de borrego Terincho. Efeito do sexo e do peso da carcaça.". (2009): http://hdl.handle.net/10348/1559.
- Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo. "Transmontano Effect of sex and carcass weight on sensory quality of goat meat of Cabrito
Transmontano". (2009): http://hdl.handle.net/10198/3215.
- Rodrigues, S.; Teixeira, A.; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo. "Milk-fed (cabrito) preferences.". Proceedings of 9th
International Conference on Goats. 1 (2008): 88-10.
Published
- Rodrigues, S.; teixeira, A.; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo. "Sensory quality evaluation of Serrana Kids meat: effect
of sex and carcass weight". Book of Abstracts of 58th Annual Meeting of EAAP 1 (2007): 242-10. http://hdl.handle.net/10198/4641.
Published
|