???global.info.a_carregar???
Vera Fraberger. Published 1 articles in journals. Works in the area(s) of Natural sciences with emphasis on Biological Sciences with emphasis on Microbiology and Medical and Health Sciences with emphasis on Health Sciences with emphasis on Nutrition, Dietetics. In his curriculum Ciência Vitae the most frequent terms in the context of scientific, technological and artistic-cultural output are: food; fermentation; lactic acid bacteria; yeasts; .
Identificação

Identificação pessoal

Nome completo
Vera Fraberger

Nomes de citação

  • D'Amico, Vera

Identificadores de autor

Ciência ID
0915-9CED-E222
ORCID iD
0000-0003-3123-9914

Telefones

Telefone
  • (+43) 1 47654 Ext.: 75 (Profissional)

Moradas

  • Muthgasse 18, 1190, Vienna, Vienna, Áustria (Profissional)

Domínios de atuação

  • Ciências Naturais - Ciências Biológicas - Microbiologia
  • Ciências Médicas e da Saúde - Ciências da Saúde - Nutrição e Dietética

Idiomas

Idioma Conversação Leitura Escrita Compreensão Peer-review
Alemão (Idioma materno)
Inglês Utilizador proficiente (C2) Utilizador proficiente (C2) Utilizador proficiente (C1) Utilizador proficiente (C2) Utilizador proficiente (C1)
Francês Utilizador elementar (A1) Utilizador elementar (A1) Utilizador elementar (A1) Utilizador elementar (A1) Utilizador elementar (A1)
Produções

Publicações

Artigo em revista
  1. Vera Fraberger; Claudia Ammer; Konrad J. Domig. "Functional Properties and Sustainability Improvement of Sourdough Bread by Lactic Acid Bacteria". Microorganisms 8 12 (2020): 1895-1895. https://doi.org/10.3390/microorganisms8121895.
    10.3390/microorganisms8121895
  2. Vera D'Amico; Martin Ladurner; Alexandra Nemec; Clemens Grunwald-Gruber; Lisa M. Call; Rupert; Domig K.J.; Stefano D'Amico. "Insights into the Potential of Sourdough-Related Lactic Acid Bacteria to Degrade Proteins in Wheat". Microorganisms (2020): https://www.mdpi.com/2076-2607/8/11/1689.
    10.3390/microorganisms8111689
  3. "Insights into microbial diversity of traditional Austrian sourdough". LWT (2020): http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109358.
    10.1016/j.lwt.2020.109358
  4. Brändle, J.; Heinzle, L.; Fraberger, V.; Berta, J.; Zitz, U.; Schinkinger, M.; Stocker, W.; Kneifel, W.; Domig, K.J.. "Novel approach to enumerate clostridial endospores in milk". Food Control 85 (2018): 318-326. http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85033596606&partnerID=MN8TOARS.
    10.1016/j.foodcont.2017.10.017