???global.info.a_carregar???
Identificação

Identificação pessoal

Nome completo
Guillem Campmajo Galvan

Nomes de citação

  • Galvan, Guillem

Identificadores de autor

Ciência ID
B71A-5426-B1F4
ORCID iD
0000-0002-9252-0032

Domínios de atuação

  • Ciências Exatas - Química - Química Analítica
Formação
Grau Classificação
2018/10/01 - 2021/05/31
Em curso
Química Analítica i Medi Ambient (Doctorat)
Universitat de Barcelona Departament de Química Analítica, Espanha
2018/07/31
Concluído
Química Analítica (Master Universitario)
Universitat de Barcelona Departament de Química Analítica, Espanha
2017/07/31
Concluído
Química (Graduado)
Universitat de Barcelona Departament de Química Analítica, Espanha
Percurso profissional

Ciência

Categoria Profissional
Instituição de acolhimento
Empregador
2017/09/15 - Atual Investigador (Investigação) Universitat de Barcelona Departament de Química Analítica, Espanha
Produções

Publicações

Artigo em revista
  1. Guillem Campmajó; Gemma J. Navarro; Nerea Núñez; Lluís Puignou; Javier Saurina; Oscar Nuñez. "Non-Targeted HPLC-UV Fingerprinting as Chemical Descriptors for the Classification and Authentication of Nuts by Multivariate Chemometric Methods". Sensors (2019): https://www.mdpi.com/1424-8220/19/6/1388.
    10.3390/s19061388
Capítulo de livro
  1. Galvan, Guillem. "The role of Liquid Chromatography - Mass Spectrometry in Food Integrity and Authenticity.". In Mass Spectrometry - Future Perceptions and Applications [Working Title]. IntechOpen, 2019.
Atividades

Apresentação oral de trabalho

Título da apresentação Nome do evento
Anfitrião (Local do evento)
2018/10/04 UHPLC-ESI-MS/MS and UHPLC-ESI-HRMS in the Classification and Authentication of Spanish Paprika with Protected Designation of Origin by Chemometrics. SECyTA 2018. XVIII Reunión de la Sociedad Española de Cromatografía y Técnicas Afines
2018/08/30 Characterization and Classification of Spanish Paprika with Protected Designation of Origin by UHPLC-HRMS Polyphenolic Fingerprinting and Chemometrics. IMSC 2018. XXII International Mass Spectrometry Conference

Participação em evento

Descrição da atividade
Tipo de evento
Nome do evento
Instituição / Organização
2018/12 - Atual Poster - Authentication of Agricultural Origin of Paprika Samples by Liquid Chromatography, Mass Spectrometry and Chemometrics.
Congresso
1er Congreso de Jóvenes Investigadores en Ciencias Agroalimentarias
2018/10 - Atual Poster - Determination of Polyphenols in Paprika (Capsicum Annuum L.) by UHPLC-ESI-MS/MS. Protected Designation of Origin Classification by Partial Least Squares Discriminant Analysis.
Congresso
SECyTA 2018. XVIII Reunión de la Sociedad Española de Cromatografía y Técnicas Afines
2018/08 - Atual Poster - UHPLC-ESI-MS/MS for the Determination of Polyphenols in Spanish Paprika (Capsicum annuum, L.). Application to Protected Designation of Origin (PDO) Classification by Chemometrics. IMSC 2018. XXII International Mass Spectrometry Conference
2018/07 - Atual Liquid chromatography and chemometrics in the characterization, classification and authentication of Spanish paprika by means of polyphenolic and metabolomic fingerprinting. HPLC 2018. 47th International Symposium on High Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques
2018/05 - Atual Poster - Determination of Polyphenols by Ultra-High Performance Liquid Chromatography coupled to Tandem Mass Spectrometry (UHPLC-ESI-MS/MS) for the Classification of Paprika/ Determinació de Polifenols per Cromatografia de Líquids d'Ultra Elevada Eficàcia acoblada a l'Espectrometria de Masses en Tàndem (UHPLC-ESI-MS/MS) per a la Classificació de Pebres Vermells. XIV Masterquímica
2017/09 - Atual Development of a chemiluminescent immunoassay for detecting ATP, as a biomarker of extant life in planetary explorations.
Congresso
XXVI Congresso Nazionale della Società Chimica Italiana